QUEER JOE

“The road to happiness isn’t always straight”

Suureen suosioon ponnahtanut yhdenvertaisuutta juhlistava Gay Joe -siideri on nyt Queer Joe. Koska jokaista meitä tulee juhlia, juuri sellaisena kuin olemme.

Vuonna 2018 kippisteltiin yhdenvertaisuuden kunniaksi ensimmäisen kerran Happy Joen Gay Joe -omenasiiderillä. Gay Joe keräsi ihailijoita, mutta nyt on aika ottaa askel eteenpäin vieläkin yhdenvertaisemman maailman puolesta: saanemme esitellä Queer Joe.  

Queer Joe juhlii jokaista meitä juuri sellaisena kuin aidosti olemme. Queer Joe on pukeutunut progressiiviseen Pride-lippuun, joka tuo esiin LHBTIQ-yhteisöä entistä monimuotoisemmin. Uuden sateenkaarilipun musta ja ruskea raita edustavat mustia, ruskeita ja rodullistettuja ihmisiä, ja siinä on myös trans- ja intersukupuolisten lippujen värit.

Kippis yhdenvertaisuudelle!

Tutustu tuotteeseen:

QUEER JOE CLOUDY APPLE 4,7%

Queer Joe on pukeutunut etiketissään progressiiviseen Pride-lippuun, jonka tarkoitus on tuoda esiin LHBTIQ+ -yhteisöä entistä monimuotoisemmin. Queer Joe -tölkeistä löytyy suosittua Happy Joe Cloudy Apple -siideriä.

QUEER JOE x PRIDE

The road to happiness isn't always straight

Queer Joe on Lahden, Tampereen, Helsingin ja Oulun Pride-tapahtumien virallinen kumppani tänä kesänä. Kumppanuus tarkoittaa rahallista tukea seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia tukevien järjestöjen tärkeälle työlle. Lisäksi Queer Joe juhlii Pride-kuukauden päätösbileissä Helsingin Kaivohuoneella lauantaina 1.7.

Haluatko tietää lisää?

TUTUSTU KUMPPANUUTEEMME